Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Με χαρά, ανταποδίδουμε το δώρο!

Σόλιος Φασόλιος
Ζέλιος Μπιζέλιος

Βύθιος Ρεβύθιος

Κουκουβαγιοσχολείο Παπάγου
Λεωφόρος Μελωδικής Φαντασίας 
& Χρωματιστών Ονείρων 1
               Παπάγου

Αγαπητοί μας μαθητές της Α τάξης.
Μετά από μια συνάντηση που είχαμε το Σαββατοκύριακο με την κ. Σοφία, και αφού χαρήκαμε πάρα πολύ με το υπέροχο δώρο που μας κάνατε, σκεφτήκαμε πως έπρεπε να ανταποδώσουμε και να μοιραστούμε χαρά!

Θα σας στείλουμε κλωστογραφίες!

Βέβαια για τον τρόπο "λειτουργίας" των κλωστογραφιών, έπρεπε να καλέσουμε το συμβούλιο των σοφών. Αυτό το συμβούλιο που λέτε καλά μου παιδιά, είναι τρεις σοφοί κλωστογέροντες που μας συμβουλεύουν πάντα αφού πρώτα παρατηρήσουν, σκεφτούν, κρίνουν και στο τέλος προτείνουν. Είναι οι τρεις Διευθυντές του Υπουργείου Αισιοδοξίας και Θέλησης. 

Οι τρεις κλωστογέροντες είναι:
Ο Σόλιος Φασόλιος
Ο Βύθιος Ρεβύθιος
και ο Ζέλιος Μπιζέλιος

Πώς θα "λειτουργούν" οι κλωστογραφίες; 
Αυτοί οι τρεις σοφοί λοιπόν, μετά από συζήτηση, αφού άκουσανπαρατήρησαν, σκέφτηκαν, έκριναν και πρότειναν τα εξής:

Αλλά!
Πρώτα πρώτα θα πρέπει να υπογράψετε ακόμα ένα συμβόλαιο. Θυμάστε το πρώτο που υπογράψατε για να έρθει η κ. Σοφία;
Αυτή τη φορά, στο συμβόλαιο, υπάρχουν  όροι. Θα πρέπει να συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα δηλαδή. Αυτοί οι όροι είναι οι εξής:
1. Κάθε κλωστογραφία θα παρατηρεί και θα συνεργάζεται με συγκεκριμένο μαθητή.

2. Κάθε μαθητής πρέπει να δώσει ένα όνομα στην κλωστογραφία του. Είναι κουραστικό, όπως θα δείτε, να λέτε συνέχεια ...κλωστογραφία και κλωστογραφία...(χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας)
3. Κάθε μαθητής οφείλει να ζωγραφίσει τον εαυτό του παρέα με την κλωστογραφία του και να γράψει τα ονόματα και των δύο. Οι ζωγραφιές αυτές θα πρέπει να σταλούν στο κουκουβαγιοσχολείο.  
4. Αν η συμπεριφορά του μαθητή δεν ακολουθεί τους κανόνες της τάξης, του διαλείμματος,  ή του σχολείου γενικότερα, τότε η κλωστογραφία του κλείνεται στη φωλιά της, για να σκεφτεί αν θα μείνει ή θα φύγει για μερικές μέρες.
5. Στην περίπτωση που κάποιος μαθητής συνεχίζει να μη σέβεται τους κανόνες, η κλωστογραφία του θα επιστρέψει στο κουκουβαγιοσχολείο

Περμένουμε να μας στείλετε το συμβόλαιο με τις υπογραφές σας. Αν συμφωνείτε φυσικά. 
Η Δντρια του Σχολείου
Βάγια Δίπλα Κουκουβάγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου